Startul sărbătorilor de iarnă, dar și inaugurarea Pomului de Crăciun în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi dat pe 23 decembrie. Tot atunci va fi conectat iluminatul decorativ în tot orașul. Anunțul a fost făcut astăzi, 24 noiembrie, Ion Ceban.
Potrivit lui, evenimentul dedicat inaugurării, va cuprinde un spectacol muzical-artistic, cu tematică de sărbători. Printre invitații speciali este Ștefan Bănică Junior din România.
”La fel ca în fiecare an vom amenaja târguri unde vor putea fi găsite obiecte de meșteșugărit și artizanat tradițional, suvenire, jucării, dar și produse alimentare ale producătorilor autohtoni. Nu va lipsi în PMAN nici Căsuța lui Moș Crăciun și multe alte zone de distracții pentru cei mici. La fel vor fi decorate cu luminițe și mai multe unități ale transportului public”, a menționat edilul.
Totodată, spectacole muzical-artistice vor fi organizate și pe 31 decembrie, în noaptea de Revelion, dar și pe 6 decembrie. Multe alte evenimente vor fi organizate în toate sectoarele capitalei.
Programul integral este acum coordonat şi va fi făcut public.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.