Primăria Municipiului Chișinău informează că biblioteca digitală „Educațieonline.md” a fost completată cu o nouă extensie: www.educatieinteractiva.md, destinată profesorilor, elevilor și părinților din învățământul general.

Conținuturile nou create pot fi utilizate gratuit, în baza unui cont care poate fi creat foarte simplu. Interfața este intuitivă, ușor de utilizat, fiecare activitate fiind însoțită de un scurt tutorial video cu explicații suplimentare.

Astfel, prin utilizarea instrumentului interactiv, cadrele didactice pot transforma procesul de predare-învățare-evaluare într-o experiență de dezvoltare a gândirii critice, interactivă, creativă și centrată pe nevoile elevului.

De asemenea, elevul poate să-și testeze cunoștințele, să exerseze propriul ritm și să însușească materialul predat într-un mod interactiv și distractiv.

Totodată, fiecare părinte cu copii de vârstă școlară, devine un partener de încredere al școlii, exersând împreună cu copilul, în mediul familial, materialul predat în clasă.

Extensia este disponibilă în limbile română și rusă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here