Președinta Maia Sandu îndeamnă cetățenii să meargă să își exprime dreptul de vot. „Astăzi, puterea este în mâinile poporului”

0
32
Președinta Maia Sandu a îndemnat, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, moldovenii de acasă să iasă la vot.
Politiciana a îndemnat persoanele care deja au mers să își exprime dreptul să încurajeze și prietenii, rudele, cunoscuții care încă nu au ajuns la secțiile de votare.

Dragi cetățeni, până la această oră, au votat puțin peste 43 % dintre toți alegătorii. La Chișinău, au votat doar puțin peste 41 % și aceasta înseamnă că încă mulți oameni nu au votat. Mai sunt două ore până se închid secțiile de votare în Moldova. Sunt două ore care pot fi hotărâtoare pentru țara noastră. Știu că mulți dintre cei care mă urmăresc și-au exprimat deja dreptul de vot, dar probabil aveți cunoscuți, prieteni, rude care cred că votul lor nu este decisiv. Vă îndemn să vorbiți cu ei să îi convingeți să meargă la vot. Este foarte important să oferim țării astăzi 30 de minute și să decidem împreună viitorul. Astăzi, puterea este în mâinile poporului”, a declarat Maia Sandu.

Astăzi, 11 iulie, în Republica Moldova se desfășoară alegeri parlamentare anticipate.

Începând cu ora 7.00 și până la ora 21.00, cetățenii pot merge la secțiile de votare din țară, dar și de peste hotare pentru a-și alege partidele care îi vor reprezenta în următorii patru ani în parlament.

diez.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here