Pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu a organizat o ședință de lucru

0
163

2 august 2019, Pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu a organizat o ședință de lucru la care au participat, șeful serviciului Protecție civile a sectorului Centru, reprezentantul Direcției generale locativ comunale și amenajare, vicepretorii pe domeniul edilitar și social – economic, secția locativ comunală a Preturii sectorului Centru, gestionarii fondului locativ, agenții economici și reprezentanții instituțiilor de învățământ din sector.

Ședința a avut drept scop informarea administratorilor blocurilor locative, clădirilor instituțiilor, grădinițelor, școlilor obiectivelor de importanță socială, referitor la cazul de prăbușire a unei scări dintr-un bloc de locuit din orașul Otaci, raionul Ocnița.

În acest sens, Pretorul sectorului Centru a solicitat ca gestionarii blocurilor să evalueze starea blocurilor din sector și să prezinte la pretură un raport de constatare a neajunsurilor depistate.

Conform ordinii de zi, în cadrul ședinței s-au pus în discuție și alte subiecte cum ar fi, pregătirea obiectivelor către perioada rece a anului și menținerea ordinii sanitare a teritoriilor adiacente blocurilor locative.

Astfel, s-a solicitat de la gestionarii fondului locativ să asigure spălarea sistemelor de încălzire interioare, reparația acoperișurilor, pregătirea inventarului pentru deszăpezirea teritoriului în perioada rece a anului și salubrizarea sistematică a teritoriilor adiacente blocurilor.

În urma discuțiilor din cadrul ședinței și a problemelor abordate, Pretorul sectorului Centru a menționat că conducerea Preturii sectorului Centru este dispusă să intervină, conform competențelor, în soluționarea problemelor cu care se confruntă administratorii blocurilor locative din sector.

Pretura sectorului Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here