Pretura Botanica: Acțiunile privind combaterea poleiului din data de 25.01.2019

0
743

Angajații Preturii sectorului Botanica (Secția locativ-comunală), în scopul monitorizării presărării corecte și eficiente a materialului antiderapant, începând cu orele 02:00, în comun cu Întreprinderea Municipală Servicii Locative Botanica cu tehnica din dotare, 2 tractoare dotate cu sărărițe și 3 tractoare dotate cu lamă și perie, (1 (un) tractor, la indicația DGLCA a fost trimis în Băcioi) au intervenit la combaterea poleiului pe trotuarele din sector, conform următoarelor itinerare:

1. str. Burebista, de la str. Cetatea Alba până la bd. Dacia (ambele părți); str.Valea Crucii (partea para); str. Grenoble, de la bd.Cuza Voda până la str. Ungureanu (partea para); str. Independentei (partea impara) de la bd. Dacia până la Piața; bd. Decebal de la N. Zelinski până la Dacia (partea pară); str. Grădina Botanică (ambele părți) de la str. Valea Crucii până la Salcâmilor; str. N. Zelinski (ambele părți) de la Decebal pînă la Dacia.
2. bd. Dacia (partea impară) de la Grădina Botanică pînă la Trandafirilor; bd. Cuza-Vodă (partea impară) de la Sarmizegetusa pînă la str. Independenței.
3. str. Sarmizegetusa de la intersecția cu str. Grădina Botanică pînă la bd. Decebal (partea pară).
4. bd. Cuza-Vodă de la str. Sarmizegetusa pînă la str. Independenței (partea pară).
5. str. Titulescu (ambele parți); str. N. Zelinski, de la str. Titulescu până la Decebal (ambele parți); str. Pandurilor (ambele părți); str.Minsk (ambele părți); str. Sarmizegetusa (partea impara) de la str. Grădina Botanica până la bd. Decebal.
6. aleea pietonală bd. Traian (partea impară) de la Dacia până la str. Grenoble; bd. Dacia de la str. Hristo Botev până la Dacia 50 (partea pară), Spitalul nr. 1.
7. șos. Muncești de la mag. Ciocîrlia pînă la Gara Feroviară (ambele părți); bd. Decebal de la Gara Feroviară pînă la Dacia (partea impară).

De la orele 09:00, se intervine prioritar la toate instituțiile medicale din sector, pentru presărarea căilor de acces și terenurilor adiacente.
Utilajele de tip HAKO au intervenit în str. Teilor către ora 11.00.

Întreprinderile Municipale de Gestionare a Fondului Locativ nr. 1-7, cu 125 muncitori au intervenit de la orele 06:30 fiind presărat cu material antiderapant accesele către stațiile de așteptare a transportului public, trecerilor pietonale și accesele în curțile de bloc.

Întreprinderea Municipală „Exdrupo” a intervenit la orele 24:00 cu 3 unități de transport la presărarea materialului antiderapant și 1 unitate de tip Greder la lărgirea carosabilului (curățarea zăpezii până la bordură). Pe parcursul zilei activează 1 unitate de transport la presărarea materialului antiderapant.

Totodată, cu începere cu orele 09:00 de către angajații Preturii au fost sesizați gestionarii fondului locativ indiferent de forma de proprietate, agenții economici, cu solicitarea de a întreprinde măsurile urgente de presărare a materialului antiderapant pe teritoriile aferente.

Lucrările de presărare a materialului antiderapant vor continua în sector pînă la normalizarea situației.

Pretura Botanica
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.