În săptămâna curentă, agenții constatatori din cadrul Preturii sectorului Buiucani, vor fi implicați activ în combaterea comerțului stradal ilicit în zonele publice cu flux sporit de populație. Paralel, pentru respectarea regulilor de întreținere și asigurare a curățeniei în teritoriul admministrat vor fi inspectate repetat terenurile unde a fost depistată ambrozia.
Totodată, având în vedere începerea noului an de studii, vor fi verificate toate instituțiile de învățământ din sector la capitolul salubrizare și amenajare a teritoriilor.
”În aceste condiții, venim cu un îndemn către populație să respecte regulile de desfășurare a activității de comerț și a regulilor de asigurare a curățeniei în sectorul Buiucani prin renunțarea benevolă la săvârșirea faptelor contravenționale, în caz contrar, conform competențelor atribuite prin Codul Contravențional al RM, Pretura sectorului Buiucani va sancționa toate persoanele fizice și juridice pasibile de răspundere contravențională”, comunică Pretura de Buiucani.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.