Pretura Buiucani informează despre dosare privind acordarea compensaţiilor la plata agentului termic

0
756

Pretura Buiucani informează că de la începutul sezonului de termoficare și până acum, la nivel de sector, au fost procesate și transmise către ÎM ”Infocom” și Direcția generală locativ-comunală și amenajare pentru efectuarea plăților, 3214 de dosare privind acordarea compensaţiilor la plata agentului termic pentru sezonul de încălzire 2018 – 2019.

Din numărul total de cereri depuse, 34 de dosare sunt noi.

De menționat că beneficiari ai compensaţiilor la încălzire sunt familiile a căror venituri pe ultimele 12 luni sunt mai mici de 3000 lei/lună pentru fiecare persoană. Compensarea cheltuielilor persoanelor defavorizate din municipiu la efectuarea plăților pentru serviciile comunale și resursele energetice se va efectua până la data de 1 septembrie 2019.

Persoanele care au în proprietate două sau mai multe locuințe pe teritoriul municipiului Chișinău nu pot beneficia de suport financiar la efectuarea plăților pentru serviciile comunale și resurse energetice.

Cetățenii care au beneficiat de compensații în sezonul termic precedent vor depune cereri de reconfirmare prin care declară că veniturile lunare ale familiei nu au crescut și, respectiv, componența familiei a rămas aceeași.

Pretura Buiucani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.