Pretura Râșcani: Ședința operativă a Secțiilor și Serviciilor din sector

0
700

Fiecare zi reprezintă un nou început, o nouă mică viață. Totul depinde de noi.

Ședința operativă a Secțiilor și Serviciilor din sector, care se desfășoară, săptămânal, în cadrul Preturii, a dat start unor noi proiecte și propuneri, care urmează să devină fapte concrete, realizate pe parcursul săptămânii curente.

În acest context, vicepretorul Vasile Meriacre a solicitat tuturor factorilor de decizie implicare și soluționarea problemelor existente în domeniile pe care le gestionează.

Astfel, din toți cei prezenți la ședință nimeni n-a rămas fără temă pentru acasă. În activitatea ÎMGFL-urilor nr. 17-23, punctul a fost pus pe,,i”: salubrizarea, la cel mai înalt nivel, a teritoriilor gestionate, cu evacuarea grămezilor de noroi, nisip și frunziș, precum și inventarierea tuturor garajelor metalice amplasate în raza sectoarelor pe care le administrează, în baza dispozițiilor emise de către entitatea publică, al căror termen de amplasare a expirat la această dată.

Problema salubrizării a vizat și alte servicii, inclusiv instituțiile de învățămînt școlar și preșcolar din sector. În acest sens, pe parcursul săptămânii, vor fi contractate mijloace de transport pentru evacuarea grămezilor de gunoi de pe teritoriul Școlii-auxiliare internat nr.6 și teritoriul Liceului Teoretic ,,Kiril și Metodiu”.

Întrucât timpul s-a îmblânzit, trecem și la alte activități ,,notate cu roșu” în agenda de lucru a vicepretorilor de ramură, și, desigur, a serviciilor de resort. Este vorba despre evacuarea gheretelor amplasate neautorizat și cele care, la moment, sunt abandonate.

Nu vom cruța împrejurările. Pe acestă cale, dacă cineva se simte cu ,,musca pe căciulă”, s-o facă pe cont propriu, ghidat de propriai conștiință.

Ulterior, vom ajunge și la deblocarea curților de denivelările neauorizate, amplasate în curțile de bloc.

Problema autorizării activităților de comercializare a mărțișoarelor și florilor de primăvară a fost abordată în treacăt, urmând a fi discutată în cadrul ședinței operative din săptămâna viitoare.

Încercăm să facem lucruri minunate. Pentru Dumneavoastră, Stimați concitadini!

Pretura Râșcani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.