Pretura sectorului Ciocana, informează despre lucrările efectuate de serviciile municipale specializate din sector

0
752

De la orele 05:00 s-a intervenit pe trotuare cu o unitate specializată „HACO”, care efectuează lucrări de salubrizare pe str.Alecu Russo, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Petru Zadnipru, str.Ginta Latină, segmentul str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru (aleia școlarului).

🔸 Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 37 de muncitori și 5 unități de transport, efectuează lucrări de salubrizare și evacuare a gunoiului din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn.

Colectarea și evacuarea gunoiului ocazional de pe terenurile municipale din str.Meșterul Manole, str.Voluntarilor, str.Uzinelor.

Totodată în scuarul din str.Ginta Latină continuă curățarea arborilor, arbuștilor și defrișarea suprafețelor împădurite.

De asemenea se efectuează curățarea arborilor cu turnul din str.Petru Zadnipru nr.14, 14/1, str.Otovasca nr.21.

De asemenea acumularea gunoiului menajer, curățarea urnelor, salubrizarea aleilor din Parc-Pădure ”Râșcani”.

🔸 Asociația de Proprietari de Locuințe Privatizate 54/218 salubrizează și evacuează gunoiului menajer la stațiile de așteptare a transportului urban, trecerile de pietoni, treptele de acces, platourile de acumulare a gunoiului menajer cât și salubrizarea str.Transnistria.

🔸 Î.M. Regia „Exdrupo” efectuează lucrări de salubrizare manuală pe bd.Mircea cel Bătrîn. De asemenea se efectuează lichidarea situației de avariere în asfalt rece pe str.Varnița.
Toate aceste lucrări sunt efectuate în interesul locuitorilor sectorului Ciocana și a municipiului Chișinău.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.