Pretura sectorului Buiucani a intensificat acțiunile de combatere a comerțului stradal neautorizat

0
816

Pe parcursul zilei de astăzi, agenții constatatori din cadrul Preturii au întocmit Procese-Verbale contravenționale în privința comercianților stradali de pe str. Calea Ieșilor, care vindeau ilegal mărfuri industriale sau fructe și legume.

În privința vânzătorilor ambulanți vor fi aplicate amenzi în mărime de la 1500 până la 3000 lei.

În continuare, acțiuni de combatere a comerțului stradal ilegal vor fi organizate zilnic, de comun cu Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani.

Se va interveni în mod prioritar pe străzile centrale ale sectorului sau în locurile publice problematice, precum intersecția străzilor Ion Creangă – Calea Ieșilor, zona din preajma pieței din str. Ion Creangă și intersecția străzilor Liviu Deleanu – Alba Iulia, în zona Pieței “Delfin”.

În context, având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă, Pretura sectorului Buiucani recomandă cetățenilor să achiziţioneze alimente şi produse numai din locurile amenajate în acest scop şi de la comercianţii autorizaţi.

Persoanele care cumpără alimente din alte locuri decât cele stabilite de autoritatea publică locală trebuie să fie conştient că îşi expune sănătatea unui risc major, dar şi că perpetuează practici ilegale.

Pretura Buiucani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.