Pretura sectorului Buiucani informează despre situația în sector, la ora 15.00

0
812

Pretura sectorului Buiucani informează despre situația în sector, la ora 15.00, ca urmare a condițiilor meteo din ultimele ore.

De dimineață, Regia „Exdrupo” a intervenit, în mod prioritar, pe arterele principale, pe unde circulă transportul public. În același timp, cele 4 unități de transport ale ÎM ”Prestări servicii locative” asigură curățarea trotuarelor și a străzilor secundare, iar până la această oră s-a acționat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alba Iulia, str. Calea Ieșilor, str. Liviu Deleanu.

La nivelul sectorului, la deszăpezirea manuală – la curățarea stațiilor de așteptare a transportului public și ieșirile din scara blocurilor de locuință sunt antrenați angajații întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ. Până la această oră, angajații ÎM ”Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” din sector au curățat căile pieonale din Grădina Publică ”Ștefan cel Mare și Sfânt”, Grădina Publică ”Parcul Catedralei Mitropolitane”, Parcul ”Valea Morilor” Parcul ”Alunelul”, Parcul ”La Izvor” și scuarurile din sector.

Pretura sectorului Buiucani reaminteşte numărul de telefon la care cetăţenii pot apela pentru a semnala situaţiile legate de starea timpului: – 022-22-22-67 (Dispeceratul Central Municipal).

Pretura Buiucani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.