In legătura cu precipitațiile abundente Pretura sectorului Centru a întreprins măsuri de deszăpezire a sectorului

0
752

Pe timp de noapte Î.M. Regia „Exdrupo” a deszăpezit partea carosabilă a străzilor fiind antrenate următoarele unităţi de tehnică:
– 3 camazuri, la curăţare şi împrăştiere a materialului antiderapant;
– 2 tractoare cu perie şi lama

Acestea au intervenit pe străzile V. Alecsandri, Grenoble, Ismail, Gh. Asachi, N. Testemitanu, I. Inculeț, Lev Tolstoi, sos. Hincesti.

Întreprinderea Municipală ”Serviciu Locative Centru”:
– 5 tractoare cu lamă şi perie au fost antrenate la deszăpezirea căilor de acces către blocurile locative şi drumurile intercartier, pe următoarele adrese: Grenoble, M. Lomonosov, Gh. Asachi, Miorița, Hancesti, Dokuceaev, Pietrarilor, Lech Kaczynschi, N. Testemitanu, precum și deszăpezirea teritoriului Gării Feroviare.

Întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ nr. 8-12 au la dispoziție 2 unități Haco și 5 unități transport cu un număr de 60 muncitori execută lucrări de deszăpezire la statiile de așteptare a pasagerilor, trecerile de pietoni in zona istorică a orașului str. Ștefan cel Mare și Sfint, C. Negruzzi, Armenească, M. Eminescu, Vl. Pîrcălab, București, M. Kogălniceanu.

Deasemenea, Asociatia de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu un număr de 30 de muncitori au intervenit la deszăpezirea scuarului Academiei, Scuarul Aleea Gării, Parcul Valea Morilor.
Lucrările de deszăpezire continuă până nu vor fi curățate toate străzile.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.