Pretura sectorului Ciocana a organizat o serată emoționantă pentru 200 de doamne din sector care activează în diferite domenii

0
791

Nu există prilej mai minunat ca Administrația publică locală să-si exprime deschis, de a recunoaşte şi susţine rolul important al femeilor în viaţa socială, economică şi politică a ţării.

La data de 05.03.2019 cu ocazia sărbătorii „Ziua Internațională a Femeii”, în incinta Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”, Pretura sectorului Ciocana a organizat o serată emoționantă pentru 200 de doamne din sector care activează în diferite domenii.

La manifestație a participat și Domnul Ruslan CODREANU, Primarul general interimar al municipiului Chișinău.

Cu prilejul acestei frumoase sărbători dedicate femeii, Primarul a felicitat doamnele din sectorul Ciocana, mulţumindu-le pentru bunăvoința, sensibilitatea de care dau dovadă în fiecare zi, pentru atmosfera caldă şi prietenească ce o crează la locul de muncă, pentru inteligenţa şi profesionalismul investit în munca făcută pentru prosperarea municipiului.

Pretorul sectorului Ciocana Doamna Sinilga ȘCOLNIC, prin felicitarea sa adresată tuturor femeilor din sector, a exprimat participantelor la eveniment recunoștința pentru munca depusă de zi cu zi la prosperarea și dezvoltarea sectorului Ciocana.

Pretorul a menționat, că fiind fiinţele de neînlocuit pentru familiile şi apropiaţii lor, în pofida tuturor greutăţilor, femeile nu încetează să dăruiască toată dragostea și pacea din suflet. Iar la serviciu, niciodată nu ezită să împărtăşească căldura inimii, cuvântul potrivit, inspirând colegii la muncă şi realizări.

Atmosfera de sărbătoare, creată de interprețiii Corina Țepeș și Costi Burlacu, solistului formației „ProBahus” Valentin Botnaru, dansatorii ansamblului folcloric
„Lozioara”, tânărul interpret Stelian Curcă au adus zîmbete, voie bună și energie pozitivă tuturor doamnelor.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.