Pretura sectorului Ciocana informează despre efectuarea lucrărilor de deszăpezire și salubrizare a serviciilor municipale din sector

0
718

Pe parcursul dimineții începând cu ora 04:00 s-a intervenit pe trotuare cu o unitate specializată „HACO”, pe trotuarele din str. Alecu Russo, str. Petru Zadnipru, Nicolae Milescu-Spătaru, bd. Mircea cel Bătrân, aleia școlarului segmentului str.Igor Vieru – str. Petru Zadnipru.

De asemenea ÎMPSL Ciocana desfășoară lucrări pe trotuarele, drumurile de acces inter-cartier cu patru tractoare.

APLP-54/218 și Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi au intervenit în curățarea și împrăștierea material antiderapant (nisip, sare) – la stațiile de așteptare a pasagerilor, trecerile de pietoni, treptele din sector, căile de acces spre platourile de acumulare a gunoiului menajer și evacuarea coniferilor de revelion din curțile blocurilor.

Colaboratorii preturii au intervenit în mod de urgență, la solicitările locatarilor referitor la înlăturarea ghețușului din preajma edificiilor agenților economici și curățarea căile de acces către instituțiile de învățământ. Astfel agenții economici au fost preîntâmpinați și s-au conformat prevederilor legale.

Totodată, administrația preturii sectorului Ciocana va monitoriza, organiza și coordona activitățile serviciilor specializate pe parcursul zilei în efectuarea lucrărilor de deszăpezire și salubrizare.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.