Primarul general interimar al municipiului Chişinău a inspectat astăzi şantierul din str. Moscovei, 11/5

0
750

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a inspectat astăzi şantierul din str. Moscovei, 11/5 din capitală, unde se desfăşoară lucrările de restabilire a blocului locativ şi a apartamentelor afectate în urma exploziei produse în seara zilei de 6 octombrie a.c.

Pe şantier, antreprenorul a demolat deja planșeul dintre etajele 13 și 14 ale blocului de locuinţe din bd. Moscova şi execută lucrări de pregătire pentru reconstruirea acestuia. Mai târziu, peste circa 2 săptămâni, vor fi reconstruite și celelalte planșee distruse în urma deflagraţiei.

În final, urmează a fi reabilitată faţada blocului de locuinţe.

După cum a informat dirigintele de şantier, aceste lucrări urmează a fi executate în termen de până la 2 luni.

Între timp, concomitent cu lucrările de proiectare şi de construcţie, Direcţia generală locativ-comunală şi amenajare, subdiviziune a Primăriei municipiului Chişinău care a fost investită în calitate de beneficiar al proiectului privind reabilitarea blocului de locuinţe din bd. Moscova, 11/5, va începe executarea lucrărilor de restabilire a funcţionalităţii lifturilor şi a tuturor comunicaţiilor inginereşti din interiorul blocului locativ avariat.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.