PRIMARUL RUSLAN CODREANU AVERTIZEAZĂ: CEI CARE NU VOR PĂSTRA CURĂȚENIA ÎN CAPITALĂ VOR PRIMI AMENZI!

0
751

Într-o lună Capitala va fi curată lună, dau asigurări cei de la Primăria Chișinău.

Șefii de la direcțiile responsabile de salubrizarea Chișinăului și primarul interimar Ruslan Codreanu spun că nu ințeleg cum s-a putut ajunge ca unele locuri din oraș să arate ca niște gunoiști.

Autoritățile promit că vor face curat și în locurile în care nu s-a intervenit de ani de zile și că vor amenda agenții economici care nu păstrează curățenia în preajma sediilor firmelor, transmite Protv.md.

După ce mai multă lume s-ar fi plâns municipalității pe mizeria din oraș, subiectul a fost discutat la ședința de astăzi a primăriei. Ruslan Codreanu, primar interimar al Capitalei: „Voi raportați că lucrează, toate serviciile locative, peste 400 de angajați, dar nu se vede, orașul este murdar.”… „Eu nu m-am gândit la cauze, eu m-am gândit la rezultat și așa cum am spus într-o lună de zile orașul va fi curat, voi depune tot efortul”, a mai spus primarul.

Totodată, Ruslan Codreanu îi amenință cu amenzi pe gestionarii firmelor care nu păstrează curățenia în preajma sediilor. De spațiile publice se va ocupa primăria, spune acesta.

Autoritatile locale, susțin că până pe 26 aprilie orașul va fi curățat de mizerie. Totodată sâmbăta viitoare va fi organizată o campanie de salubrizare a albiei râului Bâc, iar pe 13 aprilie se va face curățenie în parcurile din oraș.

telegraph.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.