Raportul de activitate a Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani pentru anul 2018

0
843

22 ianuarie 2018. În cadrul ședinței săptămânele a Preturii, a fost prezentat Raportul de activitate a Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani pentru anul 2018.

Evenimentul a fost unul cu dublă semnificație, de bilanț și de nou început, recent conducerea Inspectoratului de Poliție din sector fiind preluată de colonelul-șef de poliție, Alexei Grosu.

Din Raportul prezentat, se constată că pe tot parcursul anului 2018 poliția sectorului Buiucani și-a îndeplinit atribuțiile legale în ceea ce privește apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în domeniile ordinii şi liniştii publice, disciplina în construcţii, activitatea comercială şi alte domenii stabilite prin lege.

În ceea ce priveşte locurile în care se comit cele mai multe fapte de natură infracţională sau contravenţională, se constată că acestea au preponderenţă în zonele aglomerate din sectorul Buiucani, dar și pe principalele străzi: Ion Creangă, Alba Iulia, Calea Ieșilor și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Drept prioritate pentru anul 2019 în activitatea poliției la nivelul sectorului Buiucani a fost stabilită scăderea numarului de fapte infracționale și contravenționale față de anii anteriori. Acest lucru va fi posibil, în primul rând, prin desfășurarea activităților cu rol preventiv-educativ, dar și a prezenței active a lucrătorilor de poliție în stradă.

Pretura Buiucani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.