În această dimineață, Primarul General de Chișinău, Ion Ceban, a depus la Procuratură o sesizare pentru verificarea acțiunilor conducerii Inspectoratului General al Poliției(IGP), care a anunțat public că retrage polițiștii care gestionează traficul în teren.
”Asta, după ce personal i-am prins în flagrant vineri seara cum mimau gestionarea traficului rutier, creând ambuteiaje în mod artificial pe bd. Grigore Vieru în direcția Centru. În zonă nu era înregistrat niciun accident rutier, nicio stradă închisă și nici un drum în reparație. Sunt sigur că polițiștii nu poartă nicio vină, probabil acestea sunt indicațiile superiorilor”, a declarat Ceban.
Răspunsul conducerii IGP din seara zilei de vineri a fost unul neprofesionist, a menționat edilul.
Potrivit lui, mulți șoferi au sesizat același lucru. ”Credem că este o încălcare a bunului simț în primul rând dar și o neglijență a atribuțiilor de serviciu”, a adăugat primarul.
Amintim că, Șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu, a anunțat vineri seara, 13 octombrie, că scoate toți polițiștii care gestionează traficul și ridică dronele, astfel încât să arate „situația reală despre cum se circulă prin oraș”.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.