Ruslan Codreanu despre situația de la Piața Centrală

0
141

Chiar și după descinderile MAI și ale CNA efectuate în acest weekend la Piața Centrală din Chișinău, situația la întreprinderea municipală este destul de tensionată, întrucât în prezent acolo există anumite lupte de interese.

Despre aceasta a anunțat astăzi primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

Totuși, Ruslan Codreanu speră că după numirea noului director, care în prezent asigură interimatul, va fi pus punct pe luarea de taxe ilegale de la agenții economici.

Situația este destul de tensionată în piață, există anumite „trageri de păr acolo” în diferite interese. Dar cel puțin acum, cu noul director care are o experiență vastă în organele poliției sper că situația se va liniști. Singurul nostru scop este ca fiecare să poată activa după aceleași reguli. Scopul meu de bază  a fost să se termine cu luare de taxe ilegale de la agenții economici și colectivul să fie menținut, motivat. Cel puțin în ziua de sâmbătă, a doua zi de lucru a noului director, am înțeles de la dumnealui că organele competente își fac lucrula declarat Ruslan Codreanu.

De asemenea, primarul interimar a menționat că de astăzi reprezentanții Direcției audit internet ai Primăriei Chișinău se află în piață pentru efectuarea unor analize cu privire la veniturile, cheltuielile, acțiunile, procesele operaționale, prelungirea autorizațiilor, darea în arendă sau darea în sub arendă, lucruri care ar fi fost admise de vechea conducere și care potrivit lui Ruslan Codreanu au fost ilegale.

În acest sens, edilul capitalei a spus că Direcția de audit intern va prezenta ulterior cu un raport.

stiri.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here