Salubrizarea sectorului Ciocana

0
714

Astăzi, serviciile municipale din sector au efectuat următoarele lucrări:

Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu circa 38 de muncitori și 5 unități de transport, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn și str.Vadul lui Vodă, cât și gunoiul ocazional din toate străzile din sector, de asemenea continuă efectuarea lucrărilor de defrișare a suprafețelor împădurite cu evacuarea crengilor și a lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din str.Meșterul Manole nr.18/2, str.Podul Înalt nr.10 și bd.Mircea cel Bătrîn nr.34.

APLP 54/218 salubrizează 86 de stații de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, platourile de acumulare a gunoiului menajer, parcările din str.Petru Zadnipru, str.Igor Vieru și str.Mihail Sadoveanu.

De asemenea salubrizarea trotuarului pentru pietoni și teritoriile municipale din str.Podul Înalt, str.Budești și str.Grigorescu.

Totodată, administrația preturii sectorului Ciocana monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.