Ședință cu şefii Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport

0
658

Șeful interimar al Direcției, Lucia Caciuc, a participat astazi, 09 martie, la o ședință cu şefii Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate şi Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport.

Ședința s-a desfășurat în legătură cu declararea codului portocaliu de pericol de infecţie cu COVID-19.
Totodată, s-a raportat despre respectarea Ordinului nr. 188 din 26 februarie 2020 cu privire la realizarea măsurilor de reducere a riscurilor de răspândire a cazurilor de infecţie cu Coronavirus de tip nou.

Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a atenţionat asupra respectării cu stricteţe a prevederilor algoritmilor de măsuri pentru persoanele sănătoase şi pentru persoanele cu semne clinice de boală.

De asemenea, conducătorii instituţiilor se obligă să respecte ordinul comun al DGETS şi DGASS nr.45-b/314 din 18.02.2020 cu privire la profilaxia gripei, IACRS, SARI şi Coronavirusul de tip nou, precum şi ordinul DGETS nr. 352 din 27.02.2020 cu privire la măsurile de precauţie în scopul asigurării securităţii, protecţiei vieţii şi sănătăţii copiilor, elevilor, tinerilor şi angajaţilor instituţiilor de învăţământ general din municipiul Chişinău.

Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here