Situația în Chișinău, privind combaterea poleiului (ora 9.00)

0
723

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş privind circulația transportului public și combaterea ghețușului.

Responsabilii de la Î.M. „EXDRUPO” dau asigurări că toate străzile din oraș sunt practicabile, cu excepția străzilor în pantă: Ganea și Timiș, pe care drumarii recomandă să fie colite.

În dimineaţa zilei, la linie au fost emise 307 troleibuze şi 85 de autobuze, iar la această oră transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru.

Pe tot parcursul nopţii, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit la curăţarea străzilor din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 38 de autospeciale. În perioada menționată au fost împrăștiate 268 tone de antiderapant.

În acelaşi timp, începând de la ora 05.00, Regia locativ-comunală a intervenit pe trotuare și căile de acces din intercartiere, cu 11 unități HACO cu sărărițe și 4 tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 23 tone de sare. De asemenea, 100 de muncitori sunt antrenați la curăţarea trotuarelor, a căilor de acces în interiorul curţilor blocurilor de locuinţe şi a staţiilor de aşteptare a transportului public.

Primăria Chișinău face apel către proprietarii/gestionarii de imobile, în vederea curățării de ghețuș a teritoriilor aferente clădirilor.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.