Situația în Chișinău, privind traficul rutier și combaterea poleiului, pe astăzi, 18 decembrie

0
699

Primăria municipiului Chişinău informează despre situaţia în oraş privind circulația transportului public și intervenția serviciilor municipale la presurarea materialului antiderapantului pe trotuare și în curțile de blocuri.

Traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale, iar transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, la linie fiind emise 307 troleibuze şi 92 autobuze.

La capitolul combaterea poleiului, Regia locativ-comunală intervine, cu începere de la ora 06:00, pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere, cu 8 unități HACO și 7 tractoare cu sărărițe, fiind împrăștiate 25 tone de sare.

De asemenea, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit pe străzile din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 16  autospeciale, pentru prevenirea formării poleiului pe carosabil, fiind împrăștiate 234 tone nisip și sare și 40 tone de lichid antiderapant.

Pe această cale, informăm locuitorii că în caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.