Situația în oraș privind lucrările de deszăpezire

0
726

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de sâmbătă, 12 ianuarie a.c., serviciile municipale au continuat acțiunile de deszăpezire, în toate sectoarele capitalei.

Pe parcursul zilei, Regia locativ-comunală a acționat cu 37 utilaje cu perie și sărărițe, fiind împrăștiate 14 tone de sare.

De asemenea, 430 de muncitori au fost antrenați la curățarea staţiilor de aşteptare a transportului public și presărarea materialul antiderapant, în interiorul curţilor de blocuri.

În același timp, drumarii și-au continuat intervenția la prevenirea formării ghețușului pe carosabil, cu 18 autospeciale.

Până la ora 16.00, pe străzi au fost împrăștiați peste 200 m³ de antiderapant.

Totodată, municipalitatea îndeamnă agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile să-şi cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează. De asemenea, automobiliștii sunt chemați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a evita aglomerarea traficului și a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

Informăm locuitorii că în caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.