În perioada 18– 21 mai 2023, transportul public care traversează bd. Dacia va circula cu itinerar modificat, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a benzii de circulație destinate transportului public pe artera menționată.  

Astfel, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Pe banda de circulație spre Centru (18.05.2023, 08:00 – 19.05.2023):

  • itinerarul rutei de troleibuz nr. 17 – de pe bd. Traian pe bd. Decebal, bd. Iurii Gagarin, str. C. Negruzzi, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 – de pe bd. Dacia pe bd. Decebal, bd. Iuri Gagarin, str. C. Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Pe banda de circulație spre Porțile Orașului (20.05.2023 – 21.05.2023):

  • itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 – de pe bd, Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. C. Negruzzi, bd. Iuri Gagarin, bd. Decebal, bd. Traian și în continuare pe traseul stabilit;
  • itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. C. Negruzzi, bd. Iurii Gagarin, bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Hristo Botev, str. Independenței, bd Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe rutele municipale și troleibuzele de pe ruta nr. 30 vor circula conform itinerarelor stabilite, însă nu vor staționa în alveolele destinate transportului public, ci în preajma indicatoarelor rutiere instalate în apropriere:

Direcția spre Centru, între bd. Decebal și str. N. Zelinski;

Direcția spre Porțile Orașului, între str. Hristo Botev și bd. Traian.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.