Ultimul sunet de clopoțel la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul”

0
958

Astăzi a răsunat ultimul sunet de clopoțel!

31 Mai este ziua în care răsună ultimul sunet  pentru toți elevii din țară. Această zi e plină de bucurii pentru cei mici că se despart de băncile școlii și cuprind cu brațele deschise vara.

Pentru absolvenții ai claselor a XII-a  este o zi mai specială, copleșită de mai multe emoții melancolice, pentru că își dau seama că acestea sunt ultimele momente în care mai sunt elevi, și se despart pentru totdeauna de băncile școlii, de prietenii cu care și-au petrecut cele mai frumoase momente.

Ei se despart de locul în care au lăsat în urmă copilăria și adolescența, locul în care au căpătat multe experiențe frumoase alături de dascălii săi.

De astăzi, ei pășesc într-o altă etapă în viață mult mai importantă, în etapă în care încep să-și construiască de sine stătător drumurile sale profesionale.

O etapă care este totodată și complicată pentru unii, pentru că trebuie să decidă unde vor pleca să continue studiile și ce profesie să aleagă pe viitor.

Emoționați au fost și părinții absolvenților, dar și profesorii lor, care s-au despărțit cu greu de discipolii săi.

Absolvenții claselor a XII-a, ai Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” au făcut atmosfera de sărbătoare cu dansurile sale dedicate “ultimului sunet”.

Amintim că, în acest an, absolvenţii treptei liceale vor susţine examenele de bacalaureat în 92 Centre de bacalaureat, dintre care 62 centre în raioane şi 30 în municipiul Chişinău, instituite conform Regulamentului cu privire la examenul naţional de Bacalaureat.

În municipiul Chişinău toate centrele de bacalaureat vor fi create în licee teoretice.

Probele de examen se vor începe în fiecare zi de examen la ora 09:00. Sesiunea de bacalaureat va fi organizată în perioada 04-21 iunie 2019. Orarul sesiunii îl puteți vedea aici.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here