Un nou oficiu poștal în mun. Chișinău, amplasat în sectorul Ciocana

0
3430

Astăzi, conducerea întreprinderii a asistat la inaugurarea unui nou oficiu poștal în mun. Chișinău, MD-2037 amplasat în sectorul Ciocana. Ca și celelalte reprezentanțe, oficiul poștal MD-2037 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design.

Noul oficiu poștal era o necesitate pentru locatarii sectorului Ciocana, care până acum se deplasau la MD-2044 sau MD-2075 pentru a efectua încasarea plăților, primirea pensiei sau a îndemnizațiilor sociale etc. Acum, pentru confortul clienților noștri sunteți așteptați în noul OP (str. Voluntarilor 14/2), care prestează servicii poștale, financiare și oferă soluții business.

Prezent la deschidere, directorul general adjunct al Î.S. „Poșta Moldovei”, a spus „Toate lucrurile bune sunt realizate datorită echipei, șefilor de direcție, adjuncții și șefii secțiilor. Țin să vă mulțumesc pentru efortul și munca depusă. Dar, vreau să menționez neapărat despre aportul pe care îl aduc angajații oficiilor poștale, care muncesc zilnic pentru a menține această întreprindere prosperă. Să fie într-un ceas bun și numai bine!”, a adăugat d-nul Liviu Bobeică.

Președintele Federației Sindicatelor din Comunicații a felicitat colegii „E important că administrația Poșta Moldovei merge spre direcția dezvoltării. Felicit lucrătorii care vor activa aici, pentru că de voi depinde viitorul acestei întreprinderi. În comun, vom putea făuri un viitor mai bun, iar datorită rezultatelor vom putea deschide și renova și mai multe oficii poștale. Sunt făcute lucruri bune atât pentru lucrători cât și pentru cetățenii acestei țări”, a conchis d-nul Ion Pîrgaru.

Cei mai mulțumiți sunt beneficiarii direcți, care își vor desfășura activitatea în noul oficiu poștal „Cu fiecare oficiu nou suntem mai aproape de clienții noștri. Vă mulțumesc că ne sunteți alături și formăm o echipă și bine ați venit!”, a adăugat spre final șefa oficiului poștal MD-2037, Cristina Pîslaru.

Menționăm că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei” se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale sunt un criteriu primordial.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.