Consilierii din capitală au operat modificări la bugetul Primăriei municipiului Chișinău la capitolul venituri și cheltuieli. Astfel, au fost majorate cu 8,9 milioane de lei veniturile Primăriei Chișinău care provin din defalcarea a 5,5 milioane de lei din partea Fondului Ecologic Național și 3,4 milioane donație din partea Primăriei sectorului 6, București, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale finanțe a Primăriei municipiului Chișinău, Olesea Pșenițchi, a solicitat în cadrul ședinței de astăzi, 27 aprilie, a Consiliului Municipal Chișinău(CMC) operarea unor modificări la bugetul capitalei. De asemenea, la inițiativa acesteia, CMC a aprobat politici unice de contabilitate în cadrul instituțiilor bugetare municipale. Șefa de la finanțe a menționat că implementarea acestor politici vine ca urmare a unei recomandări a Curții de Conturi, care a constatat că în mai multe întreprinderi municipale nu se aplică aceleași politici contabile.

În același timp, consilierii municipali au majorat cu un 1,3 milioane de lei cheltuielile care au fost generate de Parcul „Dendrariu”, ca urmare a creșterii prețului agentului termic folosit la încălzirea serelor prezente pe teritoriul acestei instituții municipale.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.