Foto: Agora.md

Ca urmare a ploilor din ultima perioadă, locuitorii din în or. Sîngera și sat. Dobrogea nu mai sunt alimentați cu apă după un program special de furnizare. Prin urmare, începând cu această săptămână, toți consumatorii vizați sun asigurați cu apă la robinete 24/24 ore. Chiar și așa, S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” îndeamnă consumatorii din or. Sîngera și sat. Dobrogea să consume apa rațional și doar în scopuri menajere.

Anunțul a fost făcut de către Irina Gutnic, directorul general al S.A. ,,Apă-Canal Chișinău”.

,,Ținem să vă anunțăm că datorită ploilor,  rezervoarele de înmagazinare al S.A. ,, Apă-Canal Chișinău” sunt umplute la capacitate maximă, iar acest fapt permite funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal și asigură alimentarea cu apă la parametri normali non-stop a  locuitorilor din or. or. Sîngera și sat. Dobrogea. Întru asigurarea serviciilor de apă și canalizare fără întrerupere, specialiștii ACC monitorizează în permanență nivelul apei în Nistru. Stațiile de pompare a apei, Stația de Apă Nistru, Stația de tratare a apei, dar și alte instalații din dotare activează la parametri normali. Prin urmare, toți consumatorii Operatorului sunt asigurați cu servicii de apă și canalizare de calitate 24 din 24 de ore”, a relatat, Irina Gutnic, directorul general al S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”.

Reamintim că, de la începutul lunii iulie curent și până în august, din cauza secetei, acești consumatori au fost alimentați cu apă după un program, stabilit de comun acord cu specialiștii furnizorului de apă, dar și reprezentanții întovărășirilor pomicole din Sângera, dar și alți locuitori.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” recomandă tuturor utilizatorilor să economisească apa.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.