AloCapitala
Peste 15.000 de copii și părinții lor, au așteptat 30 de ani o școală și acum așteaptă tot atât o grădiniță în Sîngera.
„Ion Ceban și-a luat angajamentul să ne susțină în cazul în care vom întâmpina dificultăți în acumularea banilor.” Este declarația primarului din Sîngera, Valeriu Popa.
Potrivit acestuia, Ceban a rămas plăcut surprins de lucrările realizate la grădinița din Sîngera, în urma vizitei sale recente în localitate.
Despre aceasta, Popa a discutat în cadrul emisiunii AloCapitala cu Margarita Răducan.

În condiții normale, grădinița trebuie să-și înceapă activitatea în acest an, iar primarul localității a dat asigurări că depune toate eforturile pentru ca ziua în care copii vor păși pragul acestei grădinițe să fie cât mai aproape.

Mai mult și primarul general, Ion Ceban, în urma inspecției grădiniței din orașul Sîngera, a promis că până la 1 septembrie curent, aceasta va fi gata de a primi picii dornici de ai păși pragul.

Ceban, are acum șansa să devină eroul locuitorilor din Sîngera, eroul acelor copii chinuiți care migrează dintr-o grădiniță în alta, la zeci de km distanță de casă. Acest lucru poate fi stopat prin contribuția primarului, iar noi sperăm că acesta nu va ezita să o facă iar cele spuse de el nu vor rămâne a fi doar promisiuni.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here