Vizita unei delegații a oficialilor primăriei sectorului nr. 4 municipiul București la Pretura Rîșcani

0
177

În data de 15.01.2020, Pretura sectorului Râșcani, în persoana pretorului, dl Vlad Melnic, a primit vizita unei delegații a oficialilor primăriei sectorului nr. 4 municipiul București.

Scopul acestei vizite a fost unul constructiv, iar intenția salutabilă – încheierea unui Acord de înfrățire și parteneriat pe diverse domenii de activitate, de interes comun, dintre cele două entități.

Pentru început, ambii oficiali au prezentat salutul și intențiile fiecăruia, ulterior, însă, va fi demarată procedura de ,,înfrățire”, inclusiv aprobarea în consiliile locale ale acestora a subiectului propus.

Cu siguranță, acest acord va crea cadrul necesar de aprofundare a relațiilor pe domeniile: cultural, artistic, științific, educativ, sportiv, economic, social, administrație publică locală, dar și dezvoltarea unei cooperări în vederea punerii în valoare a patrimoniului celor două localități.

Amintim că Pretura sectorului Râșcani a încheiat la 25 iunie 1998 Protocolul de colaborare cu Primăria municipiului Târgu-Mureș, în data de 28 iulie 2006 a semnat Acordul de înfrățire cu orașul Năvodari, la 12 octombrie 2013 a încheiat Înțelegerea de cooperare cu orașul Șimleu Silvaniei și în data de 22.08.2018 – Acordul de Înfrățire cu municipiul Arad din România.

Promovăm și în continuare relații deosebite dintre orașe!

rascani.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here