Zile libere pentru angajații subdiviziunilor structurale ale APL Chișinău

0
230

Angajații subdiviziunilor structurale ale Administrației Publice Locale Chișinău vor avea zile libere în perioada: 30 martie – 03 aprilie 2020.

O dispoziție în acest scop a fost semnată vineri, de primarul general, Ion Ceban.

Excepție de la această prevedere sunt instituțiile medico-sanitare publice municipale și serviciile auxiliare de sănătate publică, serviciile de transport public, cele de asistență socială, serviciile de salubrizare a municipiului Chișinău, precum și Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, Î.M. „Lumteh”, serviciile de plasament din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului și întreprinderile municipale implicate în procesul de salubrizare și dezinfectare a orașului.

Măsura a fost luată de autoritățile municipale, în scopul prevenirii răspândirii virusului COVID-19 pe teritoriul municipiului Chișinău, în conformitate cu Dispoziția nr. 6 din 26.03.2020 a Comisiei pentru situații excepționale a Republicii Moldova și Procesul-verbal al Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Chișinău.

Conducătorii subdiviziunilor structurale și pretorii de sector vor asigura funcționalitatea entităților pe care le conduc, implicând personalul strict necesar la locul de muncă și/sau prin munca la domiciliu.

Recuperarea zilelor lucrătoare de: 30 și 31 martie și 1-3 aprilie 2020 se va realiza în modul stabilit de Guvernul Republicii Moldova, după ridicarea stării de urgență.

În perioada menționată, se va achita integral salariul pentru toți angajații cu raporturi de muncă depline.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here