Zona de sub podul de la Telecentru va fi pietonală în acest weekend

0
48

În perioada 19 – 20 septembrie, (ora 10:00 – 18:00), în zona de sub podul din cartierul Telecentru (intersecția străzii Miorița cu șoseaua Hâncești), va avea loc un program cu activități tematice diverse destinat locuitorilor și vizitatorilor capitalei.

Astfel, sâmbătă și duminică, acest tronson va fi transformat într-o zona pietonală, unde copiii, alături de părinți, vor putea participa la mai multe evenimente distractive.

Programul din acest sfârșit de săptămână presupune organizarea unor concursuri de desen pentru copii. Aceștia vor desena pe asfalt cu cretă colorată.
Federația de cicliști va organiza pentru cei prezenți la fața locului un show cu diverse trucuri pe bicicletă. Invitați au fost și membrii comunității pasionați de skateboard și role. Tot acolo vor fi organizate și diverse expoziții. Tot sâmbătă, începând cu ora 19:30, se va organiza un show unic cu elemente de foc”, a notat edilul.

În funcție de interesul comunității față de aceste evenimente, municipalitatea precizează că va reveni cu un program exact și mult mai diversificat.

zdg.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here