Asigurarea cu transport public a localității Dumbrava

0
818

Autoritățile municipale examinează posibilitatea asigurării cu transport public de mare capacitate spre localitatea Dumbrava din componența comunei Trușeni.

Acest subiect a fost discutat luni, la întâlnirea Primarului general interimar, Ruslan Codreanu, cu un grup de cetățeni din cadrul localității respective.

Astfel, Direcția transport public și căi de comunicație și Regia Transport Electric vor analiza posibilitatea asigurării cu transport de mare capacitate a populației din zonă, spre capitală, prin modificarea traseului liniei de troleibuz nr. 35, cu propulsie autonomă, care va fi lansată spre or. Durlești. „Am solicitat colegilor din Primărie să prezinte soluții și calcule exacte, referitor la posibilitatea tehnică de a acoperi și localitatea Dumbrava, cu unitățile de propulsie autonomă, de pe viitoarea linie de troleibuz spre Durlești”, a precizat edilul-șef.

De asemenea, Ruslan Codreanu a promis oamenilor implementarea în perioada imediat următoare, a unei măsuri privind instalarea unui semafor la intersecția str. Liviu Deleanu și șos. Balcani, pentru a facilita accesul microbuzelor de linie, nr. 126 și nr. 129 spre localitatea Dumbrava.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.