Având în vedere căderea precipitaţiilor la data de 22 şi 23.01.2019 în sectorul Centru se execută lucrări de deszăpezire

0
761

Astfel, la partea carosabilă a străzilor principale şi secundare Î.M. Regiei „Exdrupo” au fost antrenate unităţi de tehnică:
– 3 unități de tehnică la curăţare şi împrăştiere cu material antiderapant;
– 6 tractoare cu perie şi lamă;
– 1 greider;
– 2 unităţi de tehnică cu capacitate.

Întreprinderea municipală servicii locative Centru a antrenat 6 unităţi de tehnică, tractor cu lamă şi perie la curăţarea trotuarelor şi a căilor de acces către blocurile locative şi a drumurilor intercartier, inclusiv în zona istorică la curăţarea trotuarelor au fost antrenate 2 unităţi de HACO.

Întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ nr. 8-12 cu un număr de 88 muncitori execută lucrări de deszăpezire a acceselor către scările blocurilor locative, staţiilor de aşteptare a pasagerilor, trecerilor de pietoni în zona istorică, acceselor către terenurile de acumulare a deşeurilor.

Administratorii blocurilor locative APLP, ACC, CCL, Fond departamental execută lucrări de deszăpezire a căilor de acces către scările blocurilor locative inclusiv a teritoriilor adiacente blocurilor.

Întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” cu un număr de 50 muncitori execută lucrări de deszăpezire şi curăţare a aleilor la scuarurile și parcurile din sector.

Colaboratorii Preturii au informat agenţii economici şi instituţiile din sector de a întreprinde măsuri de curăţare şi deszăpezire a teritoriilor adiacente sediilor.

Suplimentar Pretura sectorului Centru a contractat agenţii economici cu 3 unităţi de Bobcat pentru deszăpezirea trotuarelor, căilor de acces către curţile blocurilor locative.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.