Campania de Informare “Copiii respectă bunele maniere” a ajuns la Școala-gradinita Nr.152 “Pas cu Pas” din municipiul Chișinău

0
1535

Campania de Informare “Copiii respectă bunele maniere” a ajuns la Școala-gradinita Nr.152 “Pas cu Pas” din municipiul Chișinău – pe data de 14 decembrie 2018.

🔔Aici elevii din clasa a IV-a C au înscenat un adevărat spectacol al copiilor manierați, dar nu numai, alegând să aducă în vizorul colegilor din alte clase exemple de comportamente mai puțin acceptabile in stradă, dar și în societate în general.

📢Activitatea a fost una de succes, iar alături de elevi, învățătoare, administrația instituției și organizatori au fost părinții, care au confirmat că printr-un parteneriat eficient calitatea educației este asigurată.

🔔Notabil este faptul că în cadrul campaniei elevii au oportunitatea sa beneficieze de o scurtă demonstrație a comportamentului la masa, primind și sfaturile experților în servirea mesei etc.

📢Reamintim că acțiunea este desfășurată de către Centrul de Dezvoltare personala ABeZe cu sprijinul Direcției generale educație, tineret și sport.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.