Cum va circula transportul public din Chișinău de Paști și de Paștele blajinilor

0
403

De Paști, troleibuzele și autobuzele Chișinău vor circula până la ora 24:00, iar microbuzele își vor putea prelungi regimul de lucru, în funcție de fluxul de călători.

O dispoziție în acest sens a fost emisă de primaru interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

De asemenea, potrivit aceleiași dispoziții, în zilele de 27, 28 și 29 aprilie, precum și în zilele de 5 și 6 mai, responsabilii de la Direcția transport vor stabili după necesitate numărul de vehicule care circulă pe rutele de autobuz nr. 10, nr. 26 și nr. 28.

Ca și în anii precedenți, de Paștele blajinilor, în capitală vor fi organizate rute suplimentare de autobuz, care vor duce spre cimitirele din oraș, iar călătoriile cu aceste vehicule vor fi gratuite. Astfel, vor fi organizate rutele de transport nr 27, C și D.

Ruta de autobuz D va circula pe itinerarul: bd. Renașterii Naționale (Circul) – Cimitirul Sf. Lazăr. Pe linie vor fi puse 25 de vehicule. Autobuzele vor circula de la ora 7:00 la ora 20:00.

Ruta de autobuz C va circula pe itinerarul str. Vasile Alecsandri – str. Doina (Cimitirul Lazăr). Pe linie vor fi puse zece autobuze.

Ruta de autobuz nr. 27 va circula pe itinerarul bd. Renașterii Naționale (Circul) – str. Doina (Cimitirul Sf. Lazăr). Pe această rută, de asemenea, vor circula zece vehicule.

Orarele de circulație a autobuzelor de pe liniile D și nr. 27 se vor stabili ulterior.

De asemenea, în zilele de 5 și 6 mai, responsabilii de la Direcția transport vor stabili, în funcție de fluxul de pasageri, numărul vehiculelor care cor fi puse pe linie.

Totodată, în zilele de 5 și 6 mai, microbuzele cu numerele 184, 132, 134 și 162 vor circula până la Cimitirul Sfântul Lazăr.

Tot de Paștele blajinilor, în zilele de 5 și 6 mai, va fi sistată circulația transportului cu excepția celui public, pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în Cimitirul Sf. Lazăr.

tv8.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here