Desfășurarea dezbaterilor publice privind amenajarea Izvorului Tamara în Parcul Valea Morilor

0
152
Întru stabilirea dialogului constructiv cu cetățenii, astăzi, 20 februarie curent, s-au desfășurat dezbateri publice în vederea colectării de opinii, sugestii pentru amenajarea zonei Izvorul Tamarei din Parcul Valea Morilor.
La dezbateri au fost prezenți Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, Pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu, precum și alți reprezentanți ai Primăriei municipiului Chișinău, Preturii sectorului Centru.
De asemenea, au participat consilieri municipali, specialiști în domeniul arhitecturii, desigur locatarii și vizitatorii fideli ai zonei menționate.
În urma discuțiilor s-a stabilit că, autoritățile publice vor ține cont de propunerile locuitorilor și vor elabora o schiță de proiect și ulterior se vor organiza consultări publice asupra schiței.
Astfel, se solicită în continuare participarea activă a tuturor părților interesate, prin prezentarea propunerilor și sugestiile respective în vederea elaborării proiectului de amenajare a zonei Izvorul Tamarei din Parcul Valea Morilor, pe care le puteţi expedia pe adresa de e-mail: centru@pmc.md
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here