Grupul de inițiativă în colaborare cu RTEC caută voluntari pentru colectarea informațiilor a orarului circulației troleibuzelor

0
203
Să fie orarul transportului public din Chișinău în timp real. Grupul de inițiativă format din Rodion Gavriloi și Andrei Tudos, în colaborare cu RTEC caută voluntari care îi vor ajuta să completeze niște fișiere cu orarele de circulație a troleibuzelor.
Ulterior, aceste date vor fi expediate companiei Google pentru afișarea online a circulației troleibuzelor în Google Maps.

Noi avem aceste grafice ale orarelor de circulație a rutelor de troleibuze. Pentru fiecare rută în parte, pentru fiecare stație de așteptare, Google solicită un document special în care noi să includem aceste informații. Trebuie să completăm câteva fișiere în care va fi nevoie de completat mii de rânduri. Aceste date sunt foarte multe, de aceea, grupul de inițiativă împreună cu RTEC solicită ajutorul voluntarilor care ne vor ajuta să introducem în baza de date informațiile despre stații și graficul de circulație”, ne-a explicat Rodion Gavriloi, membrul din grupul de inițiativă.

diez.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here