În acest an, Ziua orașului va fi sărbătorită modest în capitală

0
17

Cu prilejul Zilei Chișinăului, 14 octombrie, angajații întreprinderilor municipale vor primi un salariu în plus.

Primarul Ion Ceban a anunțat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale, că va acorda un salariu suplimentar angajaților întreprinderilor municipale. “Am decis să fac acest lucru pentru că toți acești angajați au activat într-un an greu – un an al pandemiei. Dar, cu toții, de la șoferi de troleibuze, la angajați ai spațiilor verzi ori cadre didactice au făcut posibil ca orașul să funcționeze. De Hramul orașului Chișinău consider că toți locuitorii ar trebui să se bucure, inclusiv cei care au grijă de funcționarea municipiului”, a menționat Ceban.

În același timp, sursa citată a declarat că toate acțiunile de amploare programate să se desfășoare cu ocazia acestei sărbători, au fost amânate. “Constatăm o creștere a numărului de cazuri de COVID-19, amânarea manifestărilor de amploare a fost o măsură corectă în combaterea pandemiei”, a specificat edilul.

El a adăugat că municipalitatea examinează posibilitatea ca, de Ziua orașului, să ofere acces gratuit populației în Grădina Zoologică și Parcul Dendrariu.

moldpres.md 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here