Foto: simbol

În Chișinău a avut loc o acțiune de donare a unei autospeciale pentru deszăpezirea străzilor și întreținerea infrastructurii rutiere din partea orașului Viena, Austria, către Primăria municipiului Chișinău.

,,Întreprinderile municipale au nevoie de tehnică. În acest an am dotat substanțial multe dintre întreprinderile municipale, spații verzi, Regia Autosalubritate, Regia Exdrupro. Dacă să vorbim despre Regia Exdrupo, în acest context din 52 de autospeciale care sunt la balanță diferite unități de tehnică, erau doar 36 funcționale. Continuăm să procurăm, acum sunt în procedura de licitație a multor unități de tehnică. Anul trecut am avut un asemenea gest frumos și din partea colegilor de la Moscova cu 5 autospeciale. Suntem deschiși spre acest ajutor. ‘’ – a declarat Ion Ceban.

În acest context, abamsadorul Austriei aduce mulțumiri pentru această colaborare și susține că orașul Viena v-a ajuta nu numai serviciile publice, dar și diferite domenii:

,, Mulțumesc pentru această colaborare și pentru această inițiativă. Acest lucru s-a văzut când ați fost în Viena.  Ați avut întâlniri cu domnul primar în privința spațiilor verzi, planificarea urbană și multe altele. Orașul Viena va continua să susțină nu numai serviciile publice, dar și diferite domenii, desigur Ministerul Sănătății și ceea ce ține de menagementul deșeurilor . A fost o coincidență foarte frumoasă și bună pentru a prelua acest autovehicul de ziua națională a Austriei. ”

http://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=418727496455625&notif_id=1636653073278112&notif_t=live_video

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here