În weekend-ul: 11 – 12 noiembrie 2023, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Botanica – târgul de caritate cu mărfuri second-hand (hăinuțe pentru copii), în Grădina Publică Sarmisegetusa.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 11 noiembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103, va avea loc târgul meșterilor populari și producătorilor autohtoni ”Yard Sale”.

Iar în Parcul „Alunelul”, pe Calea Ieșilor, va avea loc târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, va avea loc târgul cu miere și produse apicole.

În sectorul Centru – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, zilnic, până pe 30.11.2023, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir.

În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului, 109/2, până pe 26.11.2023.

 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.