Încă o trecere subterană din Chișinău este renovată

0
34

Lucrările de reparație a trecerii subterane din bd. Renaşterii Naţionale, din preajma Circului se află pe ultima sută de metri.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că reparația trecerii subterane de lângă Circ este aproape gata, “în acest moment se lucrează la reparaţia și finisarea pereţilor”. Edilul a precizat că în continuare vor fi efectuate și alte lucrări. „În prima etapă, în subterană a fost modernizat sistemul de iluminare, au fost reparate scările şi instalate copertine la intrările în pasaj. Urmează reabilitarea tavanului şi a podelelor”, a spus sursa citată.

Primarul a adăugat că a fost modificat și aspectul zonei din preajmă, de pe bulevard fiind evacuate mai multe gherete şi panouri publicitare. „Pe ambele sensuri de drum au fost instalate pavilioane noi de aşteptare a transportului public, iar pentru a evita denivelările în asfalt, în preajma acestora s-a intervenit cu lucrări de amenajare a casetelor în asfalt, au fost amenajate și parcări. În scurt timp va fi reparat şi drumul de acces care face legătura dintre străzile A. Doga – Pietrăriei – Corneşti”, a concretizat edilul.

moldpres.md 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here