Intervenția serviciilor municipale în săptămâna 15-19 aprilie, în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară

0
259

Primăria Chişinău informează că în perioada 15-19 aprilie, a.c., serviciile municipale de profil au desfășurat lucrări de salubrizare a străzilor și pasajelor subterane, a curților de blocuri, locurilor de uz comun, parcuri și scuaruri, cu evacuarea deșeurilor vegetale și a celor menajere.

Pe parcursul săptămânii a fost salubrizate 7 de străzi principale, 5 pasaje subterane, 501 curți de blocuri și 48,3 ha de spații verzi. Ca urmare a activității serviciilor municipale au fost efectuate 210 curse de deșeuri.

Astfel, în perioada de referință, Î.M. „Regia Exdrupo” a lucrat la salubrizarea mecanizată și manuală pe 7 de străzi din sectoare.

De asemenea, au fost executate lucrări de spălare a pasajelor subterane pe adresele: bd. Stefan ce Mare și Sfânt – bd. C Negruzzi, bd. Stefan ce Mare și Sfânt – str. Ciuflea, șos. Hâncești – str. Sihastrului, șos. Hâncești – str. Spicului, șos. Hâncești, 169, cu un efectiv zilnic de 26 persoane.

Regia locativ-comunală a intervenit zilnic la salubrizarea teritoriului de uz comun și evacuarea deșeurilor vegetale din 501 curţi de blocuri locative, cu 372 de muncitori și 14 unități de tehnică.

Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a acționat la evacuarea deșeurilor vegetale din parcuri, scuaruri și artere de circulație, fiind salubrizate 48,3 de ha de suprafață și evacuate 81 de curse de deșeuri.

Campania municipală de salubrizare se va încheia pe data de 26 aprilie a.c.

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here