La data de 28.01.2019 în perimetrul sectorului Centru au fost antrenate 4 unităţi Bobcat

0
723

La data de 28.01.2019 în perimetrul sectorului Centru au fost antrenate 4 unităţi Bobcat, specializate pentru lucrările de deszăpezire – tehnica dată a fost contractată de la agenţii economici.

Pe parcursul zilei au fost curăţate spațiile pietonale de pe arterele principale şi acceselor către curţile blocurilor locative, de asemenea staţiile de aşteptare a pasagerilor, trecerile de pietoni la următoarele adrese: str. V. Alecsandri, str. A. Cosmescu, str. Pan Halippa, str. M. Lomonosov, str. Frumoasa, str. Lăpuşnei, str. Valea Dicescu, str. Drumul Viilor, str. Grenoble, str. Mioriţa (intercartier), str. Sprincenoaia (intercartier), str. Ialoveni, staţiile de aşteptare a pasagerilor din Preajma Gării de Sud, şi a spațiului pietonal din preajma Ministerului Apărării.

Au fost executate lucrările de deszăpezire a teritoriului adiacent Liceului Teoretic „Mihai Viteazu”, inclusiv şi a terenului sportiv din preajmă, drumurile de acces către str. Mitropolit Gurie Grosu, str. Docuceav, str. Gh. Tudor. Str. Ismail, Bucureşti, Tighina, D. Cantemir, M. Kogălniceanu, str. 31 august 1989.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.