Măsurile luate în combaterea poleiului pe teritoriul capitalei

0
361

Pe parcursul zilei de vineri, serviciile municipale activează în regim sporit la combaterea poleiului pe trotuare și în curțile blocurilor de locuințe.

Astfel, de la ora 05:00 dimineața la curățarea trotuarelor și căilor de acces în intercartiere, sunt antrenate 35 de unități de tehnică specializată, fiind împrăștiat 88 tone de material antiderapant, iar 415 de muncitori sunt implicați la deszăpezirea stațiilor de așteptare a transportului public, pe trecerile pietonale și în locurile de uz comun ale blocurilor de locuințe.

În același timp, ÎM „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi” acţionează la curăţarea căilor de acces din parcuri, scuaruri şi de pe alei, fiind antrenate 4 unități de tehnică cu perie și lamă, iar 253 de muncitori sunt mobilizați la împrăștierea materialului antiderapant.

Totodată, Regia „EXDRUPO”, cu 41 utilaje a intervenit pe parcursul nopții la curățarea arterelor pe unde circulă transportul public și cele secundare, precum și pe drumurile de accese spre suburbii.

Drumarii vor continua intervenția pe parcursul zile în zone problematice.

Pentru informarea despre situațiile problematice privind ghețușul, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

noi.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.