Motivul pentru care 10.000 de șoferi din Chișinău s-au ales cu amenzi

0
757

În urma unei analize efectuate de către Inspectoratul Național de Patrulare pe parcursul ultimilor ani s-a constat o majorare considerabilă a fluxului de transport, fapt care duce la dificultăți în circulație și formarea ambuteiajelor în capitală.

Astfel, în urma unei analize efectuate, s-a constatat că cele mai afectate și aglomerate puncte se află în sectoarele Centru, Rîșcani și Buiucani.

În primele două luni ale anului curent, au fost înregistrați în jur de 10.000 de șoferi care au încălcat regulile de circulație pe teritoriul capitalei.

Este de menționat că parcarea transportului în adiacentul stațiilor de așteptare, oprirea neregulamentară a mașinilor cu sistemul de semnalizare – avariere conectat, staționarea mijloacelor de transport parcate neregulamentar pe marginea carosabilului, manevrele de pe o bandă pe alta fără folosirea semnalizării, sînt cele mai grave abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

Acestea duc la blocarea benzilor de circulație, formarea ambuteiajelor și influențează direct viteza de circulație în municiupiul Chișinău.

Pentru staționarea sau parcarea în locurile interzise, doar în municipiul Chișinău, de la începutul acestui an au fost documentați aproximativ 450 de șoferi.

Inspectoratul Național de Patrulare zilnic antrenează inspectori la cele mai dificile intersecții pentru fluidizarea traficului.

noi.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.