Organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare din sectorul Ciocana

0
745

Pretura sectorului Ciocana, monitorizează în teritoriu, organizarea și coordonarea activităților serviciilor specializate în efectuarea lucrărilor de salubrizare.

Astăzi, serviciilor municipale din sector au efectuat următoarele lucrări:
Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi cu 40 de muncitori, salubrizează și evacuează gunoiul din urnele aleii bd.Mircea cel Bătrîn și str.Vadul lui Vodă, de asemenea continuă efectuarea lucrărilor de defrișare a suprafețelor împădurite cu evacuarea crengilor și a lemnului din Parc-Pădure „Râșcani”, curățarea arborilor cu turnul din str.Alecu Russo nr.59/2, nr.59/3, str.Podul Înalt nr.10 și str.Voluntarilor nr.18/2.

Î.M. Regia „Exdrupo” degajează gheața de lângă bordurile carosabilului din str.Meșterul Manole, str.Uzinelor, str.Voluntarilor, str.Lunca Bâcului, curățarea receptorilor de zăpadă din străzi.

APLP 54/218 salubrizează 86 de stații de așteptare a transportului urban,trecerile de pietoni, parcările din str.Petru Zadnipru, bd.Mircea cel Bătrîn, str.Igor Vieru și str.Ginta Latină.

Pretura Ciocana

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.