Pe ruta de troleibuz nr. 24 vor fi lansate noi unități de transport

1
765

Primăria municipiului Chişinău informează că unități noi de transport, asamblate în cadrul ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” vor fi lansate pe ruta de troleibuz nr. 24, care face legătura dintre sectorul Ciocana și cartierul Telecentru. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale de primarul general interimar, Ruslan Codreanu.

Cinci troleibuze noi sunt în regim de testare și vor fi puse etapizat, pe rută la sfârșitul săptămânii curente.

Ruslan Codreanu a menționat că suplinirea rutei nr. 24 cu unități noi de transport a fost dictată de fluxul mare de călători pe acest traseu. „Este una din cele mai aglomerate rute ale transportului public de pasageri din capitală, iar majorarea numărului de troleibuze va soluționa această problemă, în special în orele de vârf”, a conchis edilul capitalei.

Menționăm că pe ruta nr. 24, „Bd. Mircea cel Bătrân – Str. Miorița”, sunt emise zilnic la linie 34 de troleibuze, iar intervalul de circulație este 3 minute în orele de vârf.

chisinau.md

Advertisement

1 COMENTARIU

  1. vprodan86@gmail.com: Bun găsit, în contextul sondajului privind divizarea itinerarului ruteu nr. 24. Ar fi foarte bine ca traseul rutei 24 să fie prelungit până la Schinoasa (terminul nr. 9 și 17). Astfel locatarii acestui microraion a-r avea posibilitatea să călătorească nu numai din Centru (Gara Nord – nr. 9) și Botanica (nr. 17), dar și de la Ciocana, Râșcani, Buiucani. Rugăm mult să luați în considerarea doleanțele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.