Peste 33 la sută din chișinăuieni s-au vaccinat împotriva COVID-19

0
92

În municipiul Chișinău a crescut numărul locuitorilor care s-au imunizat cu prima doză de vaccin.

Șeful interimar al Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei capitalei, Boris Gâlcă, a declarat astăzi în cadrul ședinței serviciilor municipalității că numărul locuitorilor care s-au imunizat cu prima doză de vaccin este în creștere, însă este insuficient pentru a se crea o imunitate în masă. „Datele statistice arată că am depășit cifra de 33 la sută din totalul locuitorilor municipiului Chișinău vaccinați. În ultima perioadă, numărul celor imunizați cu prima doză a crescut. Este un lucru îmbucurător, însă cifra este insuficientă pentru crearea unei imunități în masă”, a declarat Gâlcă.

Oficialul a precizat că se constată un flux mare de cetățeni care se imunizează la punctele de vaccinare mobile din municipiul Chișinău și a solicitat autorităților locale continuarea acestui proiect.

Astăzi, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte de vaccinare mobile se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va fi în sectorul Râșcani, bd. Moscova, adiacent restaurant „McDonalds”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Cricova, str. Chișinăului 108, adiacent Centrul de Sănătate.

moldpres.md 

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here